[MATARÓ] Inscripcions obertes per als cursos de Tres Roques!

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Setembre 07
Fins al 15 de setembre pots realitzar la inscripció als diferents cursos que ofereix el Centre de Formació Permanent Tres Roques de Mataró per aquest trimestre!

El Centre de Formació Permanent Tres Roques és un equipament municipal , que des de l’any 2009, es dedica a oferir activitats de formació per ampliar i actualitzar els coneixements i inquietuds dels usuaris.

Per fer-ho, el centre posa a l’abast de la ciutadania un ventall de cursos, tallers, seminaris i jornades  orientats a satisfer les necessitats de desenvolupament personal, cultural i social del nostre entorn.

El Centre de Formació Permanent Tres Roques és obert a tothom, amb una clara voluntat de posicionament a nivell comarcal. Les activitats s’adrecen a qualsevol persona major de 16 anys.

 

Per a més informació, consulta el web: https://tresroquesmataro.cat/

Comentaris
Good Gorning I just want to say what a appealing shop you have create! I am a customer of your shop. end really like your style of collors. I had visited your store last week, and I saw a very nice item i wanne order. But I have a question! today I wanted to order it, but can not find the product anymore in your website. The item looks like this picture on this site http://item.pictures/productfoto I hope you will sell it again soon. I'll wait. Sincerely "Sent from my iPhone
Michal Brant
11/09/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...