JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

El pròxim dia 25 d'abril, a les 17 h fins a les 20 h a la sala polivalent de La Palma es portarà a terme unes jornades d'orientació sobre estudis universitaris, anomenades "Jornada d'Orientació Universitària de tut a tu. Vaig perdut/da", adreçades a joves que estan finalitzant 4rt d'ESO i o bé, estan cursant primer i segon de Batxillerat als diferents centres educatius de secundària de Reus i comarca.

 

L'Oficina Jove del Baix Camp juntament amb els departaments de Joventut, el Pla Educatiu d'Entorn gestionat per l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus i l'Institut Munici`pal de Formació i Empresa Mas Carandell, han organitzat aquesta jornada per tal de que alumnes de la universitat es puguin trobar amb joves que estan a 4rt d'ESO o BATXILLERAT i puguin preguntar dubtes sobre els graus, els itineraris o la vida universitària.

El departament d’Orientació Universitària de la Universitat Rovira i Virgili també coorganitza aquesta jornada i hi estaran presents, col·laborant i aportant alumnes becaris de les diferents branques universitàries. Aquests seran els encarregats de donar informació a l'alumnat sobre els diferents graus, les modalitats de batxillerat que han de triar per accedir-hi i resoldre qualsevol dubte relacionat.

 

La sala polivalent de la Palma estarà dividida en diferents espais segons els àmbits d'estudi (ciències i ciències de la salut,ciències socials i jurídiques, arts i humanitats, arquitectura i enginyeries) on mitjançant plafons expositius es mostrarà tota la informació al respecte (nom del grau, en què consisteix, com es pot accedir, habilitats i competències que adquiriran i sortides professionals). Cada espai comptarà amb un parell d'alumnes de la URV que faran de facilitadors i estaran a la disposició dels joves perquè preguntin tot el que necessitin.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

EL MIRALL DEL SISMÒGRAF 2019

Et ve de gust ballar, moure’t o assajar una coreografia al davant d’un mirall?

Cursos intensius d'estiu 2019 - Tres Roques Estiu

El programa Tres Roques Estiu obre el període d'inscripcions el proper 6 de maig. Aprofita l'estiu per formar-te!

Programació Xarxa d'Espais Joves - Tercer Trimestre

La Xarxa d'Espais Joves de Mataró engega la programació del tercer trimestre!

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!