Ja podeu veure el "JOVES, i QUÈ?! " d'aquesta setmana

Segón programa dels joves a Olot TV. Cada setmana podreu veure

Ja podeu veure via xip tv el programa setmanal "JOVES, I QUÊ?!" el programa d'OLOT TV fet per i pels joves de la comarca. El programa té la col·laboració de l'IDEAL - Oficina Jove de la Garrotxa. El primer programa va ser tot un èxit tant a les xarxes com a la TV i esperem que es pugui anar consolidant en les agendes de totes i totes i que esdenvingui un programa de referència juvenil. Recordar que qualsevol persona jove, d'entre 12 i 29 anys, que vulgui participar-hi, només s'ha d'adreçar a l'IDEAL o als correus electrònics lideal@olot.cat o otv@olot.tv, indicant nom i què t'interessaria explicar al programa!

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!