«Integrals Ulldecona», assessorament i formació per facilitar l’accés al mercat laboral

Estàs buscant feina però encara no has trobat la teva oportunitat? o bé vols reprendre els estudis i no saps com? A Ulldecona 20 joves beneficiaris de la Garantia Juvenil podran formar part d'aquest programa!
Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya s’impulsa una línia de subvencions, anomenada Programes Integrals – Garantia Juvenil, adreçada a les persones de menys de 30 anys que, per circumstàncies diverses, necessiten un procés de reflexió i d’orientació per redirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals. El programa s’emmarca dins les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades des de la Unió Europea. El seu objectiu és que joves que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació de qualitat, de formació, o bé puguin realitzar un període de pràctiques en un termini de 4 mesos després d’haver acabat l’educació formal o d’haver-se quedat en situació de desocupació. El programa ofereix, en tres etapes diferents, serveis d’orientació i tutorització, formació i adquisició d’experiència professional. 
 
En el cas d’Ulldecona, es realitzarà un pla de treball d’onze mesos. Durant la primera fase (2 mesos), es realitzaran entrevistes personals i treballs grupals per tal de conèixer les persones usuàries i definir fulls de ruta individuals per a tot el procés. A partir d’aquí s’iniciarà la segona fase, amb una durada de 7 mesos. Alguns joves podran anar directament al mercat laboral i altres podran optar per reprendre els estudis o formar-se mitjançant Certificats de professionalitat de l’àmbit del Comerç i de l’Hostaleria. Tots ells seguiran rebent el suport directe de la persona que els tuteli, de manera més o menys intens en funció del seu full de ruta (pot arribar a ser intensiu en el cas de les persones que hagin de completar els seus estudis secundaris o preparin proves d’accès a cicles de grau mitjà o superior). Una vegada finalitzada la segona fase, s’iniciarà la darrera, de 2 mesos, en que es marcaran els passos a seguir en el futur i els objectius personals a curt, mitjà i llarg termini per acabar el treball dels mesos previs.
 
El Programa pot atendre fins a 20 joves beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil. Si esteu interessats o coneixeu algú que li pugui interessar, us podeu posar en contacte amb el Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament d’Ulldecona (a la Casa de Cultura – 977 720 009) o al Punt d’Informació Juvenil (al Casal Jove – 977 573 348).
 
El programa permetrà, a més, contractar una persona per fer les tasques d’assessorament, orientació i tutorització dels jóvens beneficiaris del mateix. El contracte que s’ofereix és d’onze mesos i va dirigit a persones amb amb formació superior, amb habilitats comunicatives i docents elevades, amb molta empatia i capaç de guiar els jóvens tant en la definició del seu full de ruta personal com en la seva execució. Es valorarà l’experiència en projectes educatius, gestió de grups, monitoratge infantil i juvenil, també en orientació laboral i altres ocupacions o competències relacionades amb el pla de treball, també el coneixement de l’anglès i d’eines i aplicacions informàtiques, tant per a la gestió del projecte com per a la docència.
 
Si estàs interessat/da en alguna d´elles cal ser primer beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!
 
 
Comentaris
6Jv9qv <a href="http://dakkfivwoiyl.com/">dakkfivwoiyl</a>, [url=http://tsepeatwzqbt.com/]tsepeatwzqbt[/url], [link=http://rapcoaqkdaeh.com/]rapcoaqkdaeh[/link], http://obcbprgkyauy.com/
eseyecwtpyd
25/05/2016
qdo5T5 <a href="http://awmhanqhennf.com/">awmhanqhennf</a>, [url=http://ooszwmyeyoca.com/]ooszwmyeyoca[/url], [link=http://limwqodgxluv.com/]limwqodgxluv[/link], http://fqiwkokhxdnq.com/
mevyrtidk
08/07/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!