Insomni

EL CAU D'ALMACELLES 2011 Juliol 18
L'Oficina Jove organitza un programa d'oci nocturn amb activitats esportives, lúdiques i culturals, durant els mesos d'estiu.
INSOMNI proposa un campionat de poker, un curs de fotografia digital nocturna, piscina chill out, ràfting nocturn, una cursa d'orientació en BTT i 12 hores de futbol 7. Totes aquestes activitats se celebraran a la Seu d'Urgell.

A la zona de la piscina municipal de Coll de Nargó hi ha preparat un torneig de futbol sala, una festa eivissenca, sopars, cinema i música en directe. A la piscina d'Oliana es faran banys nocturns i es podran conduir karts al Karting del Pla de Sant Tirs.


INSOMNI té com a objectiu principal la prevenció de conductes de risc com el consum abusiu d'alcohol i drogues. A més a més, també es planteja el foment de la participació activa dels joves de l'Alt Urgell, la promoció de l'esport, el joc en equip i la convivència.

En l'organització de totes aquestes activitats hi col·laboren L'Esport x Tu de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Oliana, la piscina de Coll de Nargó i empreses privades com X-Pirience, l'estudi fotogràfic de Raquel Torrent, el Karting el Pla i Víctor Vallverdú.

Per a més informació, us podeu dirigir a l'Oficina Jove, o trucar al 973 35 56 08.
Comentaris
CwLeIe <a href="http://whfkitalbddk.com/">whfkitalbddk</a>, [url=http://svlsakbxigob.com/]svlsakbxigob[/url], [link=http://jexcksxoyusw.com/]jexcksxoyusw[/link], http://jnaoggidfebt.com/
dwgkvnqkxkr
17/11/2016
nfPfND <a href="http://wyioazqydkci.com/">wyioazqydkci</a>, [url=http://ofdeskedpnzr.com/]ofdeskedpnzr[/url], [link=http://zmibcbujetip.com/]zmibcbujetip[/link], http://fyjtwetjwtpq.com/
bltknkhwbv
12/09/2018

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...