Ingenieries i medicina, els estudis amb més facilitat de trobar feina.

GLUP'S 2011 Juliol 18
Augementa el desajust entre la oferta i la demanda.
L'informe Infojobs sobre l'estat del mercat laboral 2010 indica que augmenta progressivament el desajust entre la oferta i la demanda, així doncs, cada aspirant inscrit a Infojobs al 2010 competia amb una mitja de 67 candidats, mentre que en 2009 la mitja va ser de 59.6 candidats.

També indica que en allò referent a la formació, existeixen més oportunitats laborals per a professionals especialitzats en les TIC ( informàtica i telecomunicacions - 20,9% ), enginyeria industrial, cicles superiors de comerç i màrqueting i llicenciats en medicina.

En aquest sentit el Diari de Tarragona basant-se en un informe d'Adecco Professional, indica que les llicenciatures amb les que més fàcilment es podrà entrar en el mercat laboral, són sens dubte dubre les Enginyeries, especialment les Industrials, Informàtiques i de Camins. També és molt alta la demanda de Medicina.

Les titulacions amb ocupabilitat mitja serien: ADE, Farmàcia, Infermeria, Química i les enginyeries relacionades amb les TIC.

En canvi, Empresarials, Dret, així com les relacionades amb la construcció ( Arquitectura, enginyeria d'Obres Públiques,... ) són les que presenten una major dificultat ( baixa ocupabilitat ).

No obstant, a l'hora d'escollir estudis, si tens clares les teves capacitats, habilitats i motivacions, coneixes el mercat de treball i les seves tendències i t'has informat en profunditat, decideixes tu. Altres poden aconsellar-te, però la decisió final has de prendre-la tu.

Font: Educaweb 16/06/2011 basat en Infojovs " Informe Infojobs 2010: Estado del mercado laboral en España". Diari de Tarragona 26/06/11 basat en Informe Adecco Profesional.

Comentaris
GfUv9i <a href="http://ncgpggemwtrx.com/">ncgpggemwtrx</a>, [url=http://nalwiprhbebb.com/]nalwiprhbebb[/url], [link=http://goedchxiqsct.com/]goedchxiqsct[/link], http://yejuygxihsyy.com/
hvbdkkaebjz
12/11/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...