ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

EL TOSSAL 01 Febrer 2013

Tallers de noves tecnologies als centres educatius

"Smartphones i tablets: un món a la teva butxaca"

GLUP'S 21 Gener 2013

Cinc claus per ser el candidat laboral perfecte avui dia.

Els responsables dels processos de selecció han de percebre aquell valor afegit que fa destacar a un candidat per sobre de la resta, i això implica tenir, a banda d'una formació adient i específica, domini d'idiomes, experiència professional i a poder ser a l'estranger, i una sèrie d'habilitats ...

GLUP'S 14 Gener 2013

Fem els deures abans de començar a buscar feina?

Tant si cerquem feina com si l'oferim, moltes vegades ens oblidem de que ambdues parts ha de dur a terme un treball previ.

L'Era 18 Desembre 2012

La notícia de la setmana: jornades per treballar a alemanya

T'agradaria treballar a Alemanya? El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i l'Agència Federal de Treball alemanya organitzen unes jornades a Tarragona i Barcelona per a què us pugueu informar de les condicions de vida a Alemanya i per realitzar entrevistes de feina.