ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

TROBADA DE CASALS COMARCALS

SI ESTÀS PARTICIPANT A ALGUN CASAL D'ESTIU COMARCAL I VOLS VENIR A PASSAR-T'HO BÉ, VINE A LA TROBADA DE CASALS COMARCALS I PODRÀS CONEIXER ALS PARTICIPANTS D'ALTRES CASALS I PODREU BALLAR TOTS PLEGATS AMB LA MÚSICA FUNKY!!

Mobilitats internacionals

Durant aquests dies, tenim a 6 joves de la nostra ciutat a Romania, i en els pròxims mesos tenim diferents mobilitats per joves d'entre 14 i 30 anys.

El piscineja segueix a les piscines de la Conca de Barberà

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha organitzat el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats d’aigua.

EbreMusik i Penyes: Gestió del consum d’alcohol i prevenció de riscos associats

Aquest dissabte 26 d’agost es celebren conjuntament dues festes joves a la ciutat de Tortosa: l’EbreMusik i la presentació de les Penyes prèvia a la celebració de les festes municipals.