ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Diumenge Montblanc tanca la temporada del Transport Nocturn

Diumenge 10 de setembre en motiu de la Festa Major de Montblanc el Transport Nocturn desplaçarà als seus usuaris a d’aquesta població.

Festa Holi per Festes del Tura 2017

La Festa Holi, que tindrà lloc el dijous 7 de setembre dins el marc de Festes del Tura, és una activitat fruit del Pressupost Participatiu Jove 2017 en col·laboració amb la Comunitat Sikh.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 04 Setembre 2017

Jornada de formació de Linkedin i l'Eina Retorna

SOU PRESENTS A LES XARXES SOCIALS? I A LINKEDIN? Vine, coneix i amplia els teus coneixements sobre aquestes dues eines que et poden ser molt útils en la recerca de feina.

OFICINA JOVE GARRAF 01 Setembre 2017

Jornades de formació i reciclatge per a Tutors de Joc (JEEC)

Minibàsquet i Bàsquet, Futbol sala i Futbol 7, Handbol i Voleibol