ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

SALÓ DE L'OCUPACIÓ JUVENIL

Si ets una persona jove d'entre 16 i 35 anys que busques feina, tot just has acabat els estudis o vols reorientar la teva vida professional, vine al Saló de l'Ocupació Juvenil.

Intercanvi juvenil a Italia

“From taste to taste” és un intercanvi juvenil que consisteix en produir, cuinar i menjar aliments és cultura, i la nutrició és un llenguatge.

OFICINA JOVE GARRAF 12 Març 2018

Ja tenim les dates de preinscripció 2017/2018

Cada any el Departament d'Ensenyament fa públiques les dates per poder preinscriure als estudis pel següent curs

OFICINA JOVE GARRAF 12 Març 2018

Proves d'accés per a estudis professionals, artístics i esportius!

Del 13 al 22 de març s'obren inscripcions per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, cicles d'arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius, de grau mitjà i superior.