ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 06 Setembre 2017

Borsa de Talleristes de l'Alt Camp

Aquest servei s’ofereix com a recurs als ajuntaments i entitats de la comarca a l’hora de programar, dinamitzar i/o donar suport a les activitats que organitzen.

Servei de Voluntariat Europeu “International Countryside” a Finlàndia.

El Servei de Voluntariat Europeu (SVE o EVS, en anglès) és un programa de la Unió Europea que permet a joves d’entre 18 i 30 anys fer un voluntariat de 6 a 12 mesos en un país de la Unió Europea o països veïns.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 05 Setembre 2017

I tu, ja formes part de la comunitat Instagram?

Segueix-nos a @montsiajove i sigues la primera persona en conèixer les novetats que t'afecten.

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 04 Setembre 2017

Ajut a la mobilitat internacional de l’estudiantat, MOBINT 2017

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.