ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 16 Novembre 2017

OFERTA DE TREBALL PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES AL CONSELL COMARCAL

Estàs buscant feina? Ets beneficiari de la garantia juvenil i estàs inscrit al SOC com a demandant d'ocupació? Consulta els altres requisits que es demanen, pot ser aquesta, la teva oportunitat!

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Novembre 2017

25 de novembre - Dia Internacional contra la violència vers les dones

L' Ajuntament de Mataró en col•laboració amb altres entitats organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones.

OFICINA JOVE DEL MARESME 16 Novembre 2017

Jornades ILUDO + QUE JOCS

Dissabte 18 i diumenge 19 de novembre l’Associació Banshee Errante organitza aquestes jornades que cada vegada tenen més èxit i novetats.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 15 Novembre 2017

Propulsem el teu futur! Programa «Joves en pràctiques» de Garantia Juvenil

Al Consell Comarcal del Montsià busquem quatre joves inscrits a Garantia Juvenil amb CFGS per a contracte de pràctiques remunerades a jornada completa durant sis mesos.