ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 16 Març 2011

Saló de l'ensenyament 2011

Ja has decidit quins estudis vols cursar quant acabis la secundària? No es tarcta d'una elecció fàcil! Per a poder prendre aquesta decisió sempre es interessant conèixer l'oferta educativa que hi ha a l'actualitat a Catalunya, justament aquest és l'objectiu del Saló de l'Ensenyament.

El Puntet 15 Març 2011

Festa d'inauguració de els químics espai jove

Divendres 18 de març a les 18h a Els Químics Espai Jove (C/ Caldes de Montbui, 106)

GLUP'S 15 Març 2011

Iii beca carnet jove 2011. connecta't a les lletres

L'objecte d'aquesta beca és promoure l'accés professional de les persones joves al món del periodisme, en concret a la premsa escrita. La beca compta amb la col·laboració del diari Avui i el suport de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

GLUP'S 14 Març 2011

Preus especials pel 29è saló internacional del còmic de barcelona

Preus especials pel 29è Saló Internacional del Còmic de Barcelona amb el carnet de biblioteca pública.