ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

EL CAU D'ALMACELLES 03 Juny 2011

Concurs "campionat d'europa d'slàlom"

Vols guanyar una entrada gratuïta al Campionat d'Europa d'Slàlom, que es celebra del 9 al 12 de juny al Parc Olímpic del Segre?

EL CAU D'ALMACELLES 03 Juny 2011

10a edició del mercat medieval dels canonges

Dissabte 4 i diumenge 5 de juny amb cercaviles, danses i músiques medievals, malabaristes, lluites d'espases, passejades i tornejos amb cavalls, dracs, bruixes, danses del ventre, visites guiades i un campament medieval.

Nacional 02 Juny 2011

Radio favela

La pel·lícula està basada en la història real de Radio Favela, una ràdio comunitària creada als anys 80 a Belo Horizonte, Brasil. La ràdio va tenir un gran èxit gràcies a la seva progarmció valenta i a l'espontaneïtat del seu llenguatge.