ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

GLUP'S 14 Gener 2013

Fem els deures abans de començar a buscar feina?

Tant si cerquem feina com si l'oferim, moltes vegades ens oblidem de que ambdues parts ha de dur a terme un treball previ.

L'Era 18 Desembre 2012

La notícia de la setmana: jornades per treballar a alemanya

T'agradaria treballar a Alemanya? El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i l'Agència Federal de Treball alemanya organitzen unes jornades a Tarragona i Barcelona per a què us pugueu informar de les condicions de vida a Alemanya i per realitzar entrevistes de feina.

L'Era 11 Desembre 2012

El taller de la setmana: reiventa't

Aquest dijous 13 de desembre a les 18h tindrà lloc a l'Espai Jove Kesse el taller Reiventa't. Per fer la inscripció entra a www.tarragonajove.org o bé fes-ho presencialment a l'Oficina Jove del Tarragonès.

Nacional 05 Desembre 2012

Actes marató tv3

Projecte solidari