ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

L'Era 23 Octubre 2012

El taller de la setmana: millora les teves habilitats per trobar feina

A l'hora de cercar feina és molt important que coneguis les competències més demanades avui en dia al mercat laboral. El dijous 25 d'octubre en parlem en un dels nostres tallers de treball, encara ets a temps d'apuntar-t'hi!

L'Era 19 Octubre 2012

La notícia de la setmana: el vih a prova en només 30 minuts

Els joves del territori podran conèixer a partir de dilluns 22 d'octubre si estan infectats del VIH de forma gratuïta, anòmina i confidencial a l'Oficina Jove del Tarragonès.

L'Era 15 Octubre 2012

Iv jornada sida i món local a catalunya el 24 d'octubre a lleida

En la quarta jornada organitzada per Xarxa Sida i Món local es pretén compartir l'experiència acumulada en aquests quatre anys i es vol parlar d'estratègies de futur, d'actualitat científica, d'abordatge de proximitat en l'àmbit local, de programes d'educació afectivosexual etc... Trobareu tota ...

GLUP'S 11 Octubre 2012

Beques universitàries equitat.

Agaur informa que amplia el termini per sol·licitar les beques universitàries Equitat fins el 19 d'Octubre.