ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 11 Octubre 2013

jornades per promoure la inserció laboral i emprenedoria del talent jove a les empreses del medi rural

El programa ODISSEU pretén incentivar i facilitar el retorn dels i les joves cap al medi rural, tot creant un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el seu compromís social amb el territori rural.

Nacional 10 Octubre 2013

Foto Concurs Carnet Jove 2013

El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya contribueix a facilitar l’accés als joves a serveis que ajudin al seu desenvolupament i a la mobilitat per millorar la seva qualitat de vida.

Nacional 10 Octubre 2013

subvencions per al desenvolupament d’espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació

La situació del mercat de treball actual i la seva complexitat, comporta d’una banda dificultats per poder disposar del coneixement sobre llocs de treball vacants i d’altra l’existència d’una gran competitivitat a l’hora d’optar als diversos llocs de treball que s’ofereixen.

Nacional 09 Octubre 2013

Prova per a l'obtenció del graduat en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys

El Departament d'Ensenyament convoca les proves lliures per a l'obtenció del títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria per a persones de més de 18 anys.