ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 07 Octubre 2013

Beques generals i per a mobilitat

Termini per sol·licitar les beques generals i de mobilitat per a estudis no universitaris.

Nacional 07 Octubre 2013

Convocatòria de pràctiques al Parlament Europeu

Gran part de les institucions i organismes de la Unió Europea convoquen regularment períodes de pràctiques. Parlament Europeu, Comissió Europea, , Consell Europeu, Comitè de les Regions, Comitè Econòmic i Social Europeu, Defensor del Poble Europeu o Banc Central Europeu són alguns dels exemples. ...

Què és l'oficina jove del Vallès Oriental?

l'Oficina Jove és un espai d'orientació i assessorament per els i les joves del Vallès Oriental on trobaràs informació personalitzada sobre tots aquells àmbits que t'interessen.

Assessorament acadèmic i associacionisme

Cada dilluns i dimecres pots trobar a l'Oficina Jove del Vallès Oriental una resposta als teus dubtes acadèmics i aclarir dubtes sobre el món associatiu.