ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 29 Novembre 2013

El butlletí JOVE.CAT imprescindible per estar al dia i trobar les respostes a tots els dubtes

Vols rebre a la teva bústia de correu electrònic les novetats més sucoses del portal? Hi trobaràs els titulars de les notícies publicades, el 'No t'ho perdis' del mes, i diverses propostes destacades perquè siguis un participant més als debats i votacions del Facebook del Jove.cat.

Nacional 28 Novembre 2013

Treu-li suc a l’Erasmus+

Ja és oficial. El parlament Europeu ha aprovat el nou programa Erasmus+, que començarà el gener de 2014 i s’ha planificat fins al 2020. Més dotació econòmica, més matèries per potenciar i més incidència sobre la població.

Última xerrada del cicle SOM-HI!

Dimecres 11 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, a Concactiva, clourà el cicle SOM-HI! de conferències que ofereixen recursos per als nous emprenedors, amb la xerrada “Plataformes per col•laborar i compartir projectes”.

OFICINA JOVE DE LA NOGUERA 25 Novembre 2013

Albesa i Térmens se sumen al Programa Nereu d'exercici físic i alimentació saludable

Un total de nou famílies d'Albesa i quinze de Térmens participen en el programa Nereu, que promou l'exercici físic i l'alimentació saludable entre infants i joves de 6 a 12 anys amb sobrepès i amb hàbits sedentaris.