ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Comença un nou curs de monitors de lleure a la Conca de Barberà

Dissabte 30 de novembre va començar a Montblanc el curs de monitors de lleure infantil i juvenil que organitza l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

OFICINA JOVE D'OSONA 03 Desembre 2013

EL PARLAMENT EUROPEU HA APROVAT EL NOU PROGRAMA ERASMUS+

Erasmus+, és un nou programa de la UE en matèria d'educació, formació, joventut i esport, que està previst que s'iniciï el proper mes de gener 2014.

Concurs de "grafitis" a la Fira de l'Oli de les Borges Blanques

S'obre la convocatòria per al primer concurs de "Grafitis" de les Borges Blanques; i que es durà a terme en el marc de la Fira de l'Oli els dies 17, 18 i 19 de gener de 2014.

Esquia amb el carnet jove!!

Els titulars del carnet jove tindran un 2x1 a les vuit escoles d'esquí de Catalunya