ACTUALITAT

Nacional 04 Març 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrer 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 17 Desembre 2013

Concurs d'elaboració de llocs web per a alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior

Tots els grups inscrits amb dominis registrats teniu fins al 12 de març a les 23:59 per a treballar en el vostre lloc web i enviar un correu a concurs@websalpunt.cat responent les 4 preguntes que trobareu a l’apartat Calendari.

El tió visitarà Montblanc el proper dissabte 21 de desembre

El proper dissabte 21 de desembre a partir de les 6 de la tarda, la plaça major de Montblanc serà l'escenari del tradicional caga tió.

Nacional 17 Desembre 2013

Regala el català en sis segons

El concurs de microvídeos “Regala el català en 6 segons” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fomentar l’ús del català entre els joves, especialment a les xarxes socials.

Concurs de microvídeos per als joves #elcatalàen6segons

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura posa en funcionament del 16 de desembre de 2013 fins al 7 de gener de 2014 el concurs “Regala el català en 6 segons”...