Evita aquests 7 errors comuns a LinkedIn!

Tens perfil a Linkedin? L'utilitzes com cal? Llegeix l'article i evita errors a la xarxa social professional per excel·lència!

1. No tenir foto, o tenir una foto poc adequada.

La foto t’ha de mostrar “presentable”, com una persona en la que es pot confiar.

Intenta que no surti de fons un casament, una discoteca,...

Intenta que la teva postura sigui adequada, de peu o assegut, no estirat.

També cal evitar la foto de la graduació amb el birret i la toga.

 

2. No participes a cap grup.

Inscriu-te en aquells grups que puguin ser del teu interès perquè tenen una relació directa amb la teva especialització, sector, professió, etc. Però tampoc es tracta només d’estar apuntat sinó que és convenient participar-hi activament, compartir contingut i/o opinions professionals.

 

3. No has personalitzat la URL de Linkedin.

No et conformis amb l’adreça que LinkedIn et dona per defecte quan et registres, personalitza-la, és molt fàcil !

http://mejorartucv.com/como-personalizar-tu-url-de-linkedin/

 

4. Tens una llista d’habilitats aleatòria.

Pots llistar aquells coneixements i habilitats que tens i els teus contactes els poden validar. Hem de procurar que aquestes habilitats ens representin.

 

5. Recomanacions.

Les recomanacions a LinkedIn perden tot el seu valor si en tens moltes perquè a ulls dels seleccionadors semblaran poc fiables o de dubtosa procedència.

És preferible que només tinguis una recomanació del que va ser el teu cap a cada empresa que tenir una muntanya de recomanacions de clients, companys, etc... sempre pots escollir acceptar la seva publicació o no.

 

6. No personalitzes les teves invitacions a connectar.

Las presses o la mandra fan que moltes vegades utilitzem el missatge de connexió que ve se’ns proposa per defecte però si la teva invitació és com totes les altres, potser passarà desapercebuda.

Personalitza-la de forma que mostri el teu interès real per contactar.

 

7. Invites a connectar a qualsevol.

Visita el perfil de la persona a la que invites a connectar.

Quan reps una invitació i veus que la persona que te l’envia no ha tingut la delicadesa ni tant sols de visitar el teu perfil i saber més de tu, diu molt poc al seu favor. No t’obsessionis amb el teu nombre de contactes: sempre ha de prevaldre la qualitat a la quantitat.

 

FONT: Extracte del post publicat per Sabina Serrano el 5/01/04 al portal http://mejorartucv.com/evita-7-estos-errores-comunes-en-linkedin/?goback=.gde_2351730_member_5825558159464374275#

Comentaris
Great blog post.Really thank you! Will read on... <a href="http://fiverr.com/">fiverrr23Jz</a>
fiverrr23Jz
26/06/2014
BPxlTq Muchos Gracias for your article post.Much thanks again. Want more.
crorkservice
18/07/2014

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!