Estrena del programa «Generació selfie», un retrat de com s'és jove avui en dia

Els ha tocat ser joves en un moment difícil, però, tot i això, lluiten, creen noves maneres de treballar, de compartir i de comprometre's amb la societat.

Aquests joves, després d'haver gaudit dels beneficis de l'estat del benestar, potser seran els primers a viure pitjor que els seus pares. Els ha tocat ser joves en un moment difícil, però, tot i això, lluiten, creen noves maneres de treballar, de compartir i de comprometre's amb la societat.

Són un grup de gent que comparteix edat, referents socials i culturals, però amb veus molt heterogènies que mereixen ser escoltades. I com que el mòbil i la «selfie» forma part de la seva vida, seran ells mateixos els que es gravin amb un telèfon per mostrar el seu dia a dia. Un autoretrat directe, espontani i autèntic que permetrà saber qui són, com pensen i com se senten.

El programa arrencarà cada setmana amb l'actuació d'un grup musical de la generació que es retrata a cada un dels capítols.

«Generació selfie» també comptarà amb la mirada de joves famosos, que faran un repàs a la seva trajectòria i explicaran com veuen la seva generació.

 

Una nova sèrie documental de 10 capítols, que s'emetrà els dimecres a les 22.30 en horari de màxima audiència a TV3.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.