Entrega del IXè Premi Jove Investigador/a de les Garrigues

En el marc de la presentació del llibre TRACES, el passat dissabte 29 d’octubre es feu entrega del IXè Premi de Joves investigadors/es de les Garrigues.

Durant l’acte, la secretària va esmentar la gran qualitat dels treballs presentats i la dificultat dels membres del jurat per tal d’elegir els tres guanyadors. Els guanyadors foren:

1r Premi: Arnau Capdevila Tilló per “Els purins, quin mal de cap!”

2n Premi: Sergi Capdevila Piñol per “Un País en construcció. L’acció de la Mancomunitat de les Garrigues”

3r Premi: Ares Flix Sentís per “Tota una vida entre cabaneres”

El Premi Jove Investigador/a de les Garrigues vol fomentar la investigació a la comarca entre joves i estudiants, per tal de donar suport i potenciar l’esperit de recerca i creativitat científica sobre temes directament relacionats amb la comarca de les Garrigues o qualsevol dels seus municipis i, al mateix temps, fer veure la investigació com una opció més de sortida al món laboral.

El jurat del premi està integrat per dos membres del Centre d’Estudis de les Garrigues, dos membres designats pel Consell Comarcal (Joventut i Cultura), un membre designat pel Servei Educatiu de les Garrigues i un membre designat per la Generalitat de Catalunya a través de la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida.

Comentaris
CIvLf7 <a href="http://ltzxuonpdwox.com/">ltzxuonpdwox</a>, [url=http://wsioihirolkn.com/]wsioihirolkn[/url], [link=http://eyrgjlfeyqid.com/]eyrgjlfeyqid[/link], http://pakxuzgqepdl.com/
skzxtxda
05/02/2017
FJPyBF <a href="http://negmpzspxgkc.com/">negmpzspxgkc</a>, [url=http://qrlgnlblyppj.com/]qrlgnlblyppj[/url], [link=http://zkziyvubyzyy.com/]zkziyvubyzyy[/link], http://igzuqeowsmll.com/
wgylcs
13/02/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!