EMPRENEDORES FEBRER 2018

Grup CAP I CUA Educació i Etologia Canina i Felina del Pirineu www.grupcapicua.com grup.capicua@gmail.com 677297293 / 607842719
Ens podeu explicar breument en què consisteix el vostre negoci? 
Nosaltres formem el Grup Cap i Cua; ajudem als propietaris de gossos i gats a resoldre els problemes de comportament del seu animal de companyia; els guiem en la seva educació perquè puguin viure equilibradament en la societat que ens trobem avui en dia i realitzem modificacions de conducta en els casos que ho requereixin. Sempre treballem a favor de l’animal; utilitzant tècniques on ell vulgui col•laborar i disfrutar mentre aprèn al costat del seu guia, intentant sempre minimitzar al màxim el seu estrès i lluny de tècniques aversives que puguin causar por i dolor.
 
Quan us va sorgir la decisió d’emprendre? 
Era una idea clara que ja teníem just acabats els estudis d’etologia clínica a la universitat i tenint en compte que en la nostra zona no hi havia altres empreses dedicades a aquesta matèria vam pensar que era una bona oportunitat. En aquest camp com en molts altres és molt important anar actualitzant-se de nous estudis i tècniques i per això assistim a diversos seminaris regularment. Des de sempre que ens encanta vetllar pel benestar dels gossos i gats; de fet som les presidentes de les associacions de l’Alt Urgell i Cerdanya que ajuden als animals abandonats i l’Eugènia fa de casa d’acollida de gats i gossos cercamóns quan es requereix.
 
Vau fer algun tipus d’avaluació prèvia o us vau llençar directament? Quins passos vau seguir?
Ens vam llançar directament! Ens encanta l’etologia i l’educació i creiem necessària la bona convivència entre els nostres companys peluts i nosaltres i volíem fer el possible per ajudar a aconseguir-ho! Al principi no teníem lloc físic on realitzar les modificacions de conducta i sessions d’educació i era una mica més complicat però més tard ja vam poder disposar del nostre camp de treball que es troba situat a la zona de l’Horta del Valira.
 
Quins creieu que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per un mateix?
Comencem pels desavantatges que a la vegada també pot ser un avantatge; és que no tenim horaris; ens adaptem als horaris del propietari; treballem en diferents hores tots els dies de la setmana (no tenim festius ni caps de setmana), però quan gaudeixis de la teva feina això no és important. 
Pel que fa als desavantatges és que moltes vegades ens emportem feina a casa i  que davant problemes greus de comportament t’has de posicionar per transmetre la gravetat del cas, estar a sobre els guies perquè segueixin les pautes i dóna’ls-hi tot el nostre suport. Cada cas és únic i a vegades és difícil posar-se al lloc del propietari, és molt important empatitzar-hi per guanyar-se tota la seva confiança.
Els avantatges són molts; poder gaudir de la teva pròpia empresa, amb una companya que comparteix la mateixa passió per tu pels animals, portar els casos de la manera que et sents més còmoda per ajudar al màxim als clients és molt reconfortador. I al final quan veus que amb la teva intervenció qui guanya qualitat de vida realment és el gos o gat amb el que estàs treballant la satisfacció és immensa. 
 
Què volieu ser de gran?
El que teníem clar és que volíem ajudar als animals a tenir una vida més justa; sempre. I a mesura que et fas més gran i tens la possibilitat d’estudiar busques la forma i els estudis que t’ajudaran més a aconseguir el teu somni.
 
Alguna recomanació per gent que vulgui emprendre?
Tenir moltes ganes, molta il•lusió i esforçar-se al màxim en cada pas de la construcció de la teva empresa. Hi ha èpoques en que sembla que no avança, que les pèrdues són majors que els èxits, però la lluita diària és necessària i és el que et fa estar al peu del canó per aconseguir el teu objectiu.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

ACTUACIONS DE MILLORA A L'OFICINA JOVE DE CALÀBRIA-MODIFICACIONS D'HORARIS

El dimarts dia 11 i el dijous dia 13 de desembre, l'Oficina Jove de Calàbria t'atendrem en horari de matí de 9.30 a 14.00 h.

NOVA PROGRAMACIÓ PER AL DESEMBRE ALS ESPAIS JOVES DE L'ALTA RIBAGORÇA

Encetem nou mes i amb aquest una nova programació per als Espais Joves plena d’activitats lúdiques i educatives.

ARRENCA EL BUS DE LA NEU A L’ALTA RIBAGORÇA

Amb l’inici de la nova temporada d’esquí 2018/2019, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça torna a posar a disposició de la població un servei ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 03 Desembre 2018

Tallers de prevenció de socioaddiccions a l’Institut Ramon Berenguer

Aquest mes de novembre s’han impartit els tallers “Què no t’enredin”, a l’alumnat de segon d’ensenyament secundari obligatori de l’Institut ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 03 Desembre 2018

Taller “M’agrado tal com sóc” a l’Institut Montsià d’Amposta

El Dia Internacional contra els Trastorns de la Conducta Alimentària, el dia 30 de novembre.