El tren de l’anglès

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 2015 Octubre 12
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) endega un programa pilot, que consisteix a organitzar classes gratuïtes d’anglès en alguns dels seus trajectes.

Els avorrits i llargs trajectes en tren per anar de casa a la feina, a “l’insti” o a “la uni” i viceversa, poden convertir-se en viatges divertits i útils que us permetran practicar i millorar el vostre nivell d’anglès.

S’organitzaran grups de persones i un cop inscrites un nombre suficients, començaran les classes que es faran amb el format de conversa. Els grups seran d’un màxim de 16 persones i comptaran amb un professor nadiu. Els alumnes es podran incorporar a les classes en qualsevol punt del recorregut. Si esteu interessats/des podeu inscriure-us al formulari del web de FGC.

Es vol iniciar aquest projecte, que no té precedents, durant el mes d’octubre en una primera fase de prova. S’han escollit dues línies de llarg recorregut per a un millor aprofitament de les classes. Aquestes línies són la R6 (Barcelona-Igualada) i la R5 (Barcelona- Manresa). Les classes es realitzaran de dilluns a divendres en 4 trens al dia, dos al matí i dos a la tarda: R5 Manresa-Barcelona de les 6.59, R6 Igualada-Barcelona de les 7.00, R5 Barcelona-Manresa de les 19.56 i R6 Barcelona-Igualada de les 18.13.

Un cop finalitzada la prova, serà avaluada per tal de decidir la continuïtat del projecte.

Aquest programa compte amb la col·laboració de Vaughan System, empresa que és un referent amb més de 30 anys en el sector de l’ensenyament de la llengua de Shakespeare.

Una bona iniciativa que esperem que obtingui uns resultats excel·lents entre tots els seus usuàris/es!! Endavant!!

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!