El taller d'estiu i el joc de l'Oca primeres activitats de la Festa del Jovent de Pira

A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.

Ja s'han iniciat els actes de la "Festa del Jovent" de Pira. Aquest dimarts a la piscina es va dur a terme tant el Taller d'estiu amb la participació dels nens i nens del Casal d'estiu de Pira i els infants i joves que hi havia a la piscina. Els participants van elaborar magnets de totes formes i colors amb goma eva combinats amb les càpsules de la Nespresso.


A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb  el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.


Les activitats de la "Festa del Jovent" organitzada per l'Associació de Joves "El Torrentill" amb el suport de l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca continuaran amb el joc del Pitxi, una caminada popular, un partit de waterpolo, la gimcana tradicional i clourà amb el sopar del Jovent, un acte obert a tota la població de Pira.


Les activitats es desenvoluparan en diferents punts de la població, com la piscina, la pista del Torrentill i el camp de futbol.


L'Associació de Joves El Torrentill ha editat un díptic amb tota la informació de les activitats i amb el suport de l'Ajuntament de Pira vol transmetre les ganes que té de fer poble a través d'aquestes activitats i desitja que sigui del grat de totes les persones participants.

  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil

OFICINA JOVE DEL BAGES 13 Febrer 2019

Xerrada: Internet segura

Com podem navegar per la xarxa de forma segura?... Vine a informar-te!

Caminada popular "A l'Alt Camp caminem per la igualtat"

El pròxim 10 de març el Consell Comarcal de l'Alt Camp organitza una caminada popular en motiu del Dia Internacional de les Dones