El taller d'estiu i el joc de l'Oca primeres activitats de la Festa del Jovent de Pira

A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.

Ja s'han iniciat els actes de la "Festa del Jovent" de Pira. Aquest dimarts a la piscina es va dur a terme tant el Taller d'estiu amb la participació dels nens i nens del Casal d'estiu de Pira i els infants i joves que hi havia a la piscina. Els participants van elaborar magnets de totes formes i colors amb goma eva combinats amb les càpsules de la Nespresso.


A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb  el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.


Les activitats de la "Festa del Jovent" organitzada per l'Associació de Joves "El Torrentill" amb el suport de l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca continuaran amb el joc del Pitxi, una caminada popular, un partit de waterpolo, la gimcana tradicional i clourà amb el sopar del Jovent, un acte obert a tota la població de Pira.


Les activitats es desenvoluparan en diferents punts de la població, com la piscina, la pista del Torrentill i el camp de futbol.


L'Associació de Joves El Torrentill ha editat un díptic amb tota la informació de les activitats i amb el suport de l'Ajuntament de Pira vol transmetre les ganes que té de fer poble a través d'aquestes activitats i desitja que sigui del grat de totes les persones participants.

  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Horaris de Nadal 2018

En aquestes dates tan assenyalades, l'equip de l'Oficina Jove de Calàbria us atendrem en el següent horari...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Desembre 2018

Tallers segon trimestre Espai Gatassa

A continuació presentem els tallers que és duran a terme en el segon trimestre a l'espai Gatassa

Torna l'I-punt als IES!

L'I-punt! consisteix en un punt d'informació juvenil mòbil que atén les consultes dels joves dels instituts de la comarca. La finalitat és informar ...

OFICINA JOVE GARRAF 13 Desembre 2018

Beques Vulcanus 2019-2020: pràctiques professionals al Japó

Data límit de sol·licitud: 20 de gener de 2019

OFICINA JOVE GARRAF 13 Desembre 2018

Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau 2019

Fins al 30 de gener de 2019