El taller d'estiu i el joc de l'Oca primeres activitats de la Festa del Jovent de Pira

A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.

Ja s'han iniciat els actes de la "Festa del Jovent" de Pira. Aquest dimarts a la piscina es va dur a terme tant el Taller d'estiu amb la participació dels nens i nens del Casal d'estiu de Pira i els infants i joves que hi havia a la piscina. Els participants van elaborar magnets de totes formes i colors amb goma eva combinats amb les càpsules de la Nespresso.


A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb  el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.


Les activitats de la "Festa del Jovent" organitzada per l'Associació de Joves "El Torrentill" amb el suport de l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca continuaran amb el joc del Pitxi, una caminada popular, un partit de waterpolo, la gimcana tradicional i clourà amb el sopar del Jovent, un acte obert a tota la població de Pira.


Les activitats es desenvoluparan en diferents punts de la població, com la piscina, la pista del Torrentill i el camp de futbol.


L'Associació de Joves El Torrentill ha editat un díptic amb tota la informació de les activitats i amb el suport de l'Ajuntament de Pira vol transmetre les ganes que té de fer poble a través d'aquestes activitats i desitja que sigui del grat de totes les persones participants.

  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL PRIORAT 19 Octubre 2018

Ahir, dijous 18 d'octubre, es va celebrar la Jornada Networking Oportunitats laborals a les comarques d'interior

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van poder conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior.

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà un taller de primers auxilis. L’activitat ...

Xerrada: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a".

Xerrada molt pràctica: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a". Lloc: Oficina Jove (C/ Castellvell,24) Dia: Dijous 25 d'Octubre a les ...

13è CONCURS CONTRASTOS

La convivència entre joves de diferents cultures. Inscripcions fins el 16 de novembre de 2018.