El taller d'estiu i el joc de l'Oca primeres activitats de la Festa del Jovent de Pira

A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.

Ja s'han iniciat els actes de la "Festa del Jovent" de Pira. Aquest dimarts a la piscina es va dur a terme tant el Taller d'estiu amb la participació dels nens i nens del Casal d'estiu de Pira i els infants i joves que hi havia a la piscina. Els participants van elaborar magnets de totes formes i colors amb goma eva combinats amb les càpsules de la Nespresso.


A la tarda, infants, joves i grans van jugar amb  el gegantí Joc de l'Oca de la Conca. Una partida participativa i emocionant que va fer que els participants descobrissin alguns racons de la comarca.


Les activitats de la "Festa del Jovent" organitzada per l'Associació de Joves "El Torrentill" amb el suport de l'Ajuntament de Pira i l'Oficina Jove de la Conca continuaran amb el joc del Pitxi, una caminada popular, un partit de waterpolo, la gimcana tradicional i clourà amb el sopar del Jovent, un acte obert a tota la població de Pira.


Les activitats es desenvoluparan en diferents punts de la població, com la piscina, la pista del Torrentill i el camp de futbol.


L'Associació de Joves El Torrentill ha editat un díptic amb tota la informació de les activitats i amb el suport de l'Ajuntament de Pira vol transmetre les ganes que té de fer poble a través d'aquestes activitats i desitja que sigui del grat de totes les persones participants.

  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!