La Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil “Montsià Jove” organitza per al cap de setmana del 18 i 19 de maig un curs d’especialització en educació emocional a Ulldecona.

Treballar amb infants i joves és fàcil, sempre que es disposin de les eines i els recursos adients. Les constants etapes per les quals passen incideixen en el fet que les seves emocions estiguin a flor de pell. Conèixer les pròpies emocions és essencial per saber com regular-les en situacions sobrevingudes. Així mateix, cal també estimar l’autoestima i motivar els alumnes a potenciar les seves habilitats.

La Fundació Pere Tarrés serà l’encarregada d’impartir aquest curs, d’una durada de 10 hores, el qual està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i per tant, té els mateixos efectes administratius que les activitats incloses dintre del Pla de formació permanent del professorat.

Aquesta formació s’adreça a totes aquelles persones que estiguin interessades en la matèria, sobretot les que vulguin treballar o estiguin fent-ho en entorns educatius, pedagògics i formatius.

Les inscripcions es poden formalitzar en qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la comarca, Oficina Comarcal i Oficina Jove a partir de 10 d’abril. El preu d’aquesta acció formativa és de 33,28 euros. Les persones interessades es poden preinscriure abans d’aquesta data a través del portal web de Montsià Jove.