El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2019 Octubre 11
El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones joves

Amb la introducció de la Garantia Juvenil en el marc de la Unió Europea, es reconeix la problemàtica de l’atur entre les persones joves com un factor de risc per al conjunt dels països i la necessitat de prendre mesures específiques al fràgil mercat laboral dels joves. Un mercat de treball caracteritzat per xifres d’atur que dupliquen a les dels adults i que, a més, reflexen un problema major que és de la subocupació i la pobresa.

Molts joves es veuen abocats a trobar dificultats a l’accés del mercat laboral, especialment aquells entre els 16 i els 24 anys, que intenten entrar per primera vegada al mateix i pateixen transicions llargues de l’escola al treball que els indueix al desànim i la innactivitat.

En aquest sentit, el Servei d’Ocupació de Catalunya atorga al Consell Comarcal del Montsià, en data 9 d’octubre, una subvenció de 55.000 euros per a la contractació de cinc persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil amb un contracte de treball en pràctiques per un període de sis mesos a jornada completa.

La subvenció atorgada és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, del Fons Social Europeu dins de l’Objectiu Temàtic 8, l’Eix Prioritari 5, la Prioritat d’Inversió 8.2, la mesura 8.2.4.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89%.

El Programa d’Experiències Professionals per a l’Ocupació Juvenil a Catalunya (JENP 2019) està subjecte a la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, per la qual s’obre la convocatòria i a l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de la Garantia Juvenil a Catalunya.

El Consell Comarcal del Montsià ha publicat al tauler de la seu electrònica del web www.montsia.cat l’anunci del procés de selecció, i les persones joves interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Treball dell Montsià per postular la seva candidatura.

Consulta els perfils de l’anunci aquí.

Comentaris
Hey I have a question, I want to order a product from your store. but i can not find it anymore on your site, it looks like this picture on this site http://item.pictures/baseballcap Mail me if you are going to sell it again. I'll wait. greetings "Sent from my iPhone"
Margo Pruett
13/10/2019
Hello I have a question, I have received my order but you have sent me the wrong item. as you can see here on this photo, http://item.pictures/wrongorderitem Please help me, i will sent the order back to you. i just want the good order. Yours sincerely "Sent from my iPhone"
Salvatore
05/11/2019
Hey I have a question, i see a lot of products in this webshop http://bit.ly/SurveillanceSystem23 that you also sell in your store. But there items are 58% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! greetings "Sent from my iPhone"
Stewart Horder
13/11/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

L’OJAU ofereix places per a realitzar pràctiques professionals per a joves a Alemanya i Itàlia Programa TLN MOBILICAT

Per tercer any consecutiu, es tornen a oferir pràctiques professionals per a joves a l’estranger des de l’Oficina Jove, programa gestionat per l’Associació ...

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 14 Novembre 2019

NOU CANAL INFORMATIU D'OCUPACIO

Des d'Oficina Jove de la Segarra hem creat un nou canal per estar al dia de les ofertes de treball, ofertes formatives i programes d'ocupació de la Segarra ...

Les Borges analitza com funcionen les violències sexuals en els espais festius per a eradicar-les

L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme un procés de recol·lecció d’informació sobre el funcionament de les violències sexuals ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.