El Berguedà treu a concurs 24 places per a joves amb qualificació

OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ 2017 Octubre 25
L’oferta ocupacional adreçada a joves és conjunta entre ajuntaments i el Consell Comarcal del Berguedà, i suposa pràcticament el triple respecte a l’exercici anterior.
El Servei d’Ocupació de Catalunya ha publicat les bases i el concurs per cobrir la contractació en pràctiques de joves amb formació, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. És un programa adreçat a joves que puguin acreditar estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior (o títols oficialment reconeguts com equivalents) o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per l’exercici professional. L’única condició és que els candidats estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya en el moment de realitzar la contractació; un tràmit que, al Berguedà, realitza tant el Consell Comarcal del Berguedà com la Delegació al Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Així, el Consell Comarcal del Berguedà amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, enguany ha volgut encetar un treball amb els ajuntaments per multiplicar les places, coordinar tots els processos, i , alhora, vincular les places amb l’oferta formativa existent a la comarca, de formació professional.
 
D’aquesta manera, els ajuntaments de Bagà, Casserres, Gironella, Gósol, Guardiola de Berguedà, Olvan, Puig-reig, Sant Jaume de Frontanyà, Vilada i el propi Consell Comarcal del Berguedà, oferiran la contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil, en règim laboral temporal de 6 mesos i jornada completa. Concretament en els següents llocs de treball:
 
1) TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL (4 places )
2) TÈCNIC/A DE TURISME (3 places)
3) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ATENCIÓ A LES PERSONES DEPENDENTS (1 plaça)
4) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL I/O INSTAL·LACIONS (4 places)
5)  TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/VA (7 places)
6) TÈCNIC/A SERVEIS URBANS  (1 plaça)
7) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL JARDINERIA ( 2 places)
8) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ESPORTS (2 places)
 
Perquè els joves puguin optar a alguna d’aquestes places han de fer la tramitació al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ens que realitza el procés de selecció de forma mancomunada, al C/ Lluís Millet 33 bx, de Berga fins el proper dia 7 de novembre. Les bases que regulen aquesta convocatòria es poden consultar a https://goo.gl/rJZD7T
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil

OFICINA JOVE DEL BAGES 13 Febrer 2019

Xerrada: Internet segura

Com podem navegar per la xarxa de forma segura?... Vine a informar-te!

Caminada popular "A l'Alt Camp caminem per la igualtat"

El pròxim 10 de març el Consell Comarcal de l'Alt Camp organitza una caminada popular en motiu del Dia Internacional de les Dones