El Berguedà treu a concurs 24 places per a joves amb qualificació

OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ 2017 Octubre 25
L’oferta ocupacional adreçada a joves és conjunta entre ajuntaments i el Consell Comarcal del Berguedà, i suposa pràcticament el triple respecte a l’exercici anterior.
El Servei d’Ocupació de Catalunya ha publicat les bases i el concurs per cobrir la contractació en pràctiques de joves amb formació, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. És un programa adreçat a joves que puguin acreditar estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior (o títols oficialment reconeguts com equivalents) o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per l’exercici professional. L’única condició és que els candidats estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya en el moment de realitzar la contractació; un tràmit que, al Berguedà, realitza tant el Consell Comarcal del Berguedà com la Delegació al Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Així, el Consell Comarcal del Berguedà amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, enguany ha volgut encetar un treball amb els ajuntaments per multiplicar les places, coordinar tots els processos, i , alhora, vincular les places amb l’oferta formativa existent a la comarca, de formació professional.
 
D’aquesta manera, els ajuntaments de Bagà, Casserres, Gironella, Gósol, Guardiola de Berguedà, Olvan, Puig-reig, Sant Jaume de Frontanyà, Vilada i el propi Consell Comarcal del Berguedà, oferiran la contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil, en règim laboral temporal de 6 mesos i jornada completa. Concretament en els següents llocs de treball:
 
1) TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL (4 places )
2) TÈCNIC/A DE TURISME (3 places)
3) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ATENCIÓ A LES PERSONES DEPENDENTS (1 plaça)
4) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL I/O INSTAL·LACIONS (4 places)
5)  TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/VA (7 places)
6) TÈCNIC/A SERVEIS URBANS  (1 plaça)
7) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL JARDINERIA ( 2 places)
8) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ESPORTS (2 places)
 
Perquè els joves puguin optar a alguna d’aquestes places han de fer la tramitació al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ens que realitza el procés de selecció de forma mancomunada, al C/ Lluís Millet 33 bx, de Berga fins el proper dia 7 de novembre. Les bases que regulen aquesta convocatòria es poden consultar a https://goo.gl/rJZD7T
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!