Dotzena edició del premi JOVE INVESTIGADOR/A de les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues juntament amb el Centre d'Estudis de les Garrigues i l'Oficina Jove de les Garrigues convoquen el Premi Joves investigadors/es de les Garrigues, amb el suport de la Direcció General de Joventut.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar la investigació entre els i les joves, donar suport i potenciar l'esperit de recerca i la creativitat científica i, al mateix temps, fer veure la investigació com una opció més de sortida al món laboral. Hi podran participar tots els joves d'edats compreses entre 16 i 30 anys, sempre que el tema estudiat sigui d'àmbit garriguenc.

 

Consulta de les bases completes:

 

1.- Participants

Hi podran participar tots els i les joves d’edats compreses entre 16 i 30 anys, sempre que el tema estudiat sigui d’àmbit garriguenc.

 

2.- Premis

Es concediran tres premis: un primer premi per valor de 400 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros.

El guanyador o guanyadora tindrà també la quota gratuïta d'alta de soci del Centre d'Estudis de les Garrigues fins als 30 anys. En cas de tenir-ne 30 o complir-los l'any en curs, la gratuïtat s'estendrà en el primer any d'alta.

 

3.- Condicions dels treballs

El premi està obert a treballs inèdits d’investigació i de recerca, que estudiïn aspectes vinculats al món de la llengua, la literatura, la història, l’art, l’arqueologia, l’etnologia, l’antropologia, la botànica, l’economia o qualsevol altre àmbit relacionat amb la comarca de les Garrigues.

Els treballs s’han de presentar necessàriament en llengua catalana i mitjançant suport informàtic, en fulls DIN-A4, per una cara, amb espai 1,5 i amb dos centímetres de marge als quatre costats. Cal presentar el treball original imprès, juntament amb el contingut del text en un CD amb format pdf amb la lletra Times New Roman 12. El text ha d’estar justificat però sense sagnat a l’inici de paràgraf.

 

4.- Presentació i terminis

Els treballs no podran presentar-se signats, ni amb cap identificatiu que en delati la procedència. S’hauran d’entregar degudament tancats en un sobre dins del qual n’hi haurà un altre amb les dades personals de l’autor/a (nom, cognoms, adreça, població, edat, telèfon, correu electrònic i fotocòpia del DNI).

Els treballs s’hauran de presentar al registre del Consell Comarcal de les Garrigues situat a l’Avinguda Macià, 54 de les Borges Blanques (C.P. 24500), seu del Centre d’Estudis de les Garrigues (CEG), fent referència al XI Premi de Joves Investigadors i Investigadores de les Garrigues. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 19 de juliol de 2019.

 

5.- Jurat i veredicte

El jurat qualificador farà públic el seu veredicte durant la presentació del llibre de la 12a Trobada d’Estudiosos. Aquest veredicte serà inapel·lable i podrà declarar desert algun dels premis.

El jurat estarà integrat per:        

  • Dues persones designats pel Centre d’Estudis de les Garrigues.
  • Dues persones designats pel Consell Comarcal (Joventut i Cultura).
  • Una persona designat pel Servei Educatiu de les Garrigues (SE).
  • Una persona designat per la Coordinació Territorial de Joventut de la Generalitat.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic, que serà oportunament anunciat.

Els premiats cediran amb exclusiva, al Centre d’Estudis de les Garrigues, els drets de publicació o coedició dels treballs en català i en suport físic o electrònic, sempre que el Centre d’Estudis de les Garrigues formalitzi el contracte d’edició o publiqui els treballs en el termini màxim de dos anys a comptar de la data de lliurament del treball. En tot cas, en qualsevol edició total o parcial dels treballs o de les obres en les quals s’incloguin, s’ha de fer constar que ha obtingut el Premi Joves investigadors/es de les Garrigues. Passats els dos anys, els treballs es guardaran a l’arxiu del Centre d’Estudis i podran ser consultats per qualsevol estudiós sobre el tema, citant o referenciant la seva autoria.

Les obres guanyadores podran exposar-se públicament a la 13a Trobada d’estudiosos de la comarca i el Centre d’Estudis de les Garrigues tindrà el dret de publicar-les. Les obres no guanyadores es podran recollir a la seu del CEG de l’1 al 30 de desembre de 2019.

 

6.- Altres consideracions

La participació en aquest premi suposa la plena acceptació de tots els punts d’aquestes bases, de manera que es podran excloure els treballs que no compleixin les condicions establertes.

Les bases podran ser consultades, també, a la pàgina web del CEG, www.cegarrigues.cat

 

Entitats organitzadores

- Centre d’Estudis de les Garrigues (CEG)

- Consell Comarcal de les Garrigues a través de la Conselleria de Cultura

- Oficina Jove de les Garrigues

   * Per més informació poseu-vos en contacte al telèfon 973-142658 (preguntar per Isidre Piñol) o al 973-143447 (preguntar per Marta Peiró), per correu electrònic a info@garrigues.cat o a la pàgina web del centre www.cegarrigues.cat.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...