Dia internacional de la joventut

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Agost 12
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir el canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Segons un estudi recent de l’Observatori de la Joventut, l’atur juvenil és del 28%, quan el de la població en general no arriba al 20%.
La retribució mensual entorn dels 1000€, és una quantitat que està cada vegada més homogèniament distribuïda amb independència del nivell formatiu del Jove.
Amb aquestes condicions, les possibilitats d’independitzar-se de la família són mínimes.
L’estancament econòmic provoca un tap generacional que dificulta l’ascens, fins i tot a l’elit més ben preparada dels joves.
Ser jove avui no és fàcil, i menys havent estat educats en la societat de consum, cosa que equival a creure que la felicitat es troba en el fet de posseir.
La conclusió d’aquest estudi es basa en que només els joves assoliran un equilibri personal madur si integrem models d’austeritat, de realització personal des del treball, de satisfacció per l’esforç ben orientat.
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir aquest canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Comentaris
qKjJl1 <a href="http://ubalkqhdekvo.com/">ubalkqhdekvo</a>, [url=http://tnqygssoeigw.com/]tnqygssoeigw[/url], [link=http://rkxlplnwmibh.com/]rkxlplnwmibh[/link], http://lnnabukbxmzd.com/
oicimyip
15/03/2015

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.

I JORNADA "CONNECTEM LA SEGARRA"

Des de la Xarxa d'Inserció Laboral estem preparant la primera jornada d'ocupació que es realitzarà el 25 de setembre a les instal·lacions del CEI ...