Dia internacional de la joventut

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Agost 12
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir el canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Segons un estudi recent de l’Observatori de la Joventut, l’atur juvenil és del 28%, quan el de la població en general no arriba al 20%.
La retribució mensual entorn dels 1000€, és una quantitat que està cada vegada més homogèniament distribuïda amb independència del nivell formatiu del Jove.
Amb aquestes condicions, les possibilitats d’independitzar-se de la família són mínimes.
L’estancament econòmic provoca un tap generacional que dificulta l’ascens, fins i tot a l’elit més ben preparada dels joves.
Ser jove avui no és fàcil, i menys havent estat educats en la societat de consum, cosa que equival a creure que la felicitat es troba en el fet de posseir.
La conclusió d’aquest estudi es basa en que només els joves assoliran un equilibri personal madur si integrem models d’austeritat, de realització personal des del treball, de satisfacció per l’esforç ben orientat.
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir aquest canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Comentaris
qKjJl1 <a href="http://ubalkqhdekvo.com/">ubalkqhdekvo</a>, [url=http://tnqygssoeigw.com/]tnqygssoeigw[/url], [link=http://rkxlplnwmibh.com/]rkxlplnwmibh[/link], http://lnnabukbxmzd.com/
oicimyip
15/03/2015

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!