Curs monitoratge de lleure 2a quinzena de la Xarxa Montsià Jove

Tens els 18 anys complerts? Estàs vinculat al món del lleure o t´agradaria formar-ne part? Ara és el moment d´apuntar-te al curs de monitor/a de lleure. Què no saps on? Ni com ho has de fer? Segueix llegint sortiràs de dubtes.

El curs de monitoratge de lleure és un programa de formació adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades en formar-se en el camp del lleure. La durada de la formació, en base a l´Ordre BSF/196/2013, de 2 d´agost, és de 310 hores, i inclou les següents etapes:

Una etapa teòric-pràctica de 150 hores de duració que inclou tres mòduls formatius:Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut > Formació > Curs monitoratge de lleure 2a quinzena de juliol

MF1866_2 (M1) Activitats d´educació en el lleure infantil i juvenil
MF1867_2 (M2) Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
MF1868_2 (M3) Tècniques i recursos d´animació en activitats de lleure

 

S´imparteix en la modalitat semi-presencial, 100 hores de manera presencial i 50 hores a l´aula virtual. Aquestes hores d´e-learning l´alumne les pot realitzar dins del seu ritme d´aprenentatge de des la primera setmana del curs fins un mes després de l´última sessió presencial del curs.

Una etapa pràctica i memòria que consta de 160 hores de treball educatiu en un centre educatiu de lleure que tingui conveni amb l´Escola de l´Esplai de Tarragona. L´Escola pot informar, si es demana, dels llocs per a poder realitzar les pràctiques amb els quals té conveni, però la recerca del centre va a càrrec de l´alumnat.

Al finalitzar les pràctiques s´ha de presentar la memòria de les mateixes d´acord amb el guió establert per l´Escola de l´Esplai de Tarragona. 

Un cop superat tot el procés acadèmic s´obté el diploma i carnet de monitor/a d´activitats de lleure infantil i juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

+Info web Escola de l´Esplai de Tarragona

Nota:

 

  • El curs de monitoratge de lleure es complementa amb els tallers de la Caixa d´Eines que són totalment gratuïts. Dins de la formació Montsià Jove trobaràs més informació sobre aquests.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.