Curs de carretons elevadors

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2015 Desembre 09
Estàs buscant fer un curs de carretons elevadors i no saps on dirigir-te? Per al proper dia 15 de desembre l´Oficina Jove del Montsià te´n ha preparat un. Vols saber-ne més?

El curs s'adreça a totes aquelles persones especialment que els interessi treballar o bé ja estiguin utilitzant una maquinària industrial. L'objectiu principal es dotar a l´alumnat de les normes senzilles, però molt importants i necessàries, per a la manipulació de la maquinària elevadora amb total seguretat per al conductor/a, els companys de feina i la càrrega.

El curs té una durada de 6 hores i està estructurat en una part teòrica que es durà a terme a l´Oficina Jove del Montsià, a l´edifici El Casal, d'Amposta i una part pràctica que s´implementarà en un espai habilitat per aquesta finalitat.

Contingut

 

 • Tipologia de carretons i els seus components.
 • Conducció de carretons.
  • Riscos més comuns.
  • Criteris bàsics per a la seva utilització.
  • Equips de protecció individual.
  • Manteniment preventiu.
 • Característiques de la càrrega. [img1]
Preu: 33,28 euros.
 
Nota: El curs s´adreça a joves menors de 29 anys. En el cas que no compleixis aquest requisit, no dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres.
 
El període d´inscripció ja està obert i et pots adreçar a qualsevol Punt d´Informació Juvenil de la comarca del Montsià per formalitzar-la. Si et va millor contactar amb nosaltres via telemàtica, pots fer-ho a través del correu treball.montsia@oficinajove.cat i als telèfons 977 707 500 i  977 704 371.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

HORARI D'ESTIU A L'Ideal-OJG

Aquests són els horaris d'aquest estiu a l'Ideal-OJG

ESNÓRQUEL PER A JOVES AL LITORAL - MATARÓ

Tens entre 13 i 17 anys? Del 8 al 19 de juliol descobreix el litoral a través d'activitats de camp i de ciència!

Torna el "MARESMUSIC" - El concurs de Música Jove!

El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba a la 15a edició amb nous propòsits, ...

SORTIDA A PORTAVENTURA

Enguany com a activitat de final de curs dels Espais Joves de l'Alta Ribagorça ens en anem a Port Aventura!!!

Del 25 de juny al 12 de juliol..Activitats d'Estiu a L'Eixample

I si passes del Tik-Tok i aparques la Play uns dies?. Ja en tindràs temps, no? Activitats per a joves de 12 a 17 anys a l'Eixample amb el Punt JIP !! ...