CURS BIG DATA VISUALIZATION

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2017 Setembre 21
Entre octubre i desembre es faran dos cursos de bigdata ocupacional per a joves que es troben en situació d'atur entre 18-35 anys que tinguin ESO. El curs és de 20 persones cadascun (40 en total).


Està promogut per la Fundació Telefònica, Associació Empreses Cluster tic i l'Ajuntament de Reus amb un conveni a 3 bandes.

És una oportunitat per a joves que es troben en situació d'atur, amb estudis i una professió de futur demandada on les empreses del cluster tic es comprometen a ocupar almenys el 50% dels alumnes que el superin. 

És una oportunitat molt bona pels joves amb ESO d'una especialització amb carrera professional de futur.

Per més informació:http://fundaciontelefonica.com

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!