Concurs literari de narrativa en llengua catalana de temàtica LGBTI

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) convoca ''Imagina un amor'', concurs literari de narrativa en llengua catalana que té com a objectiu promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGTBI.

Els treballs que optin a aquest concurs literari s'han de regir segons les bases següents:

- Hi poden participar alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius i adults relacionats amb l'entorn escolar dividits en tres categories: De 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i adults.

- Les narracions han de ser individuals, originals i escrites en llengua catalana.

- La temàtica de la narració ha de ser un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d'amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona)

- L'extensió dels escrits ha de ser entre 1 i 3 pàgines am cos de lletra Arial 12 i Interlineat d'1,5.

- Els treballs s'han d'enviar en format word a l'adreça electrònica: imaginaunamor@escriptors.cat, i han d'anar acompanyats amb el nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon de l'autor.

- El termini d'admissió dels originals es tancarà el divendres 21 de juny del 2019.

- El jurat dels premis estarà format per escriptors de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

- El lliurament dels premis se celebrarà durant el QLIT (Festival de Literatura Queer), que es farà a mitjans del mes d'octubre.

- Els premis consistiran en un val de 200 euros per adquirir llibres de temàtica LGBTI i la publicació dels relats guanyadors per part de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

- El fet de presentar-se al premi suposa la conformitat dels autors amb aquestes bases. El jurat podrà resoldre segons el seu bon criteri qualsevol cas que no hi estigui previst.

 

 

Comentaris
Hello there, My name is George and I'd like to know if you would have some interest to have your website here at oficinajove.cat promoted as a resource on our blog georgemartjr.com ? We are updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, George
George Martin Jr
27/02/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!

Joves Voluntàris/es Trailwalker 2019

Ets jove. Vols fer de voluntari/a? Vine a donar un cop de mà si us plau! Et necessitem!

Qüestionari per al Pla Comarcal de Joventut 2020-24

El pla comarcal de joventut és un document que serveix per guiar les polítiques de joventut que tindran lloc a la comarca en els pròxims quatre anys. ...

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...