Comencem l’any 2017 amb els tallers tutories com a protagonistes!

OFICINA JOVE DEL BAGES 2017 Gener 24
Des de l’oficina Jove del Bages ens desplacem cada setmana per dur a càrrec els tallers tutories que des del diferents I.E.S i centres educatius de la ciutat de Manresa ens demanen i que des de l’inici de curs programem.

Aquest trimestre els tallers que desenvolupem són; pàgines grogues i l’emociona’t.

El pàgines grogues i com molt bé diu el seu títol esta inspirat en famós catàleg i on es demana que els nois i nois de primer d’E.S.O pensin sobre les seves competències i habilitats i les expliquin com si d’un ofici es tractés.

L’emociona’t és unt aller basat en el coneixement de les emocions i en potenciar el reforç positiu entre els participants. Aquest taller es porta a terme amb els alumnes de 3 E.S.O, ja que es necessita una certa maduresa per poder parlar d’emocions.

 

La valoració del centre i dels participants és molt positiva. Mitjançant aquests tallers l’Oficina Jove del Bages es dona a conèixer als i les joves de Manresa.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.