Cicle de xerrades d'orientació acadèmica i professional

Des de Jove Baix Penedès es proposa, per tretzè any consecutiu, la realització d'aquestes xerrades d'orientació acadèmica i professional, amb la finalitat que els pares i alumnes de 3r i 4t d'ESO coneguin totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO.
Aquestes xerrades estan pensades com un espai de trobada on els joves i les seves famílies rebran orientació i informació acadèmica i professional, a més de comptar amb un ambient d'intercanvi i debat.

La ponència de les xerrades anirà a càrrec d’Educaweb i inclouen una exposició dels elements a tenir en compte per tal de fer una bona elecció d'estudis, com el coneixement d'un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals...) i els condicionants de l'elecció.
A continuació s'expliquen les alternatives de formació al finalitzar els estudis d'ESO, amb el Graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l'oferta vigent; tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides.
També s'oferiran els contactes i les fonts d'informació de referència necessàries per a poder completar la informació.
A més, s'aportaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important, que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional.

Les xerrades es complementen amb un seguiment per als joves i pares que ho sol·licitin i que consisteix en la possibilitat d'accedir a una consulta personalitzada al Servei d'assessorament i orientació acadèmica de l’Oficina Jove del Baix Penedès.

Cal destacar que aquesta acció pretén millorar la transició dels joves de la comarca entre la formació i el treball, a més de voler implicar-hi les famílies, podent tenir la informació necessària, de manera que pugui repercutir en la projecció d’un futur engrescador i que contribueixi a reduir els alts índex de fracàs i abandó escolar fruit, massa sovint, d’eleccions poc reflexives, improvisades i condicionades.

El cicle de xerrades d’enguany té el següent calendari:
- Institut Ernest Lluch de Cunit: dijous 31 de gener a les 18:30h
- Institut Mediterrània del Vendrell: dimecres 6 de febrer a les 18h
- Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès: dilluns 11 de febrer a les 18:30h
- Institut l'Arboç: dimecres 13 de febrer a les 18:30h
- Institut la Talaia de Segur de Calafell: dimecres 20 de febrer a les 18:30h
- Institut Camí de Mar de Calafell: dijous 7 de març a les 18:30h ATENCIÓ! CANVI DE DATA!

Les persones interessades poden assistir a qualsevol de les xerrades, encara que no siguin alumnes del centre.

 

 

Comentaris
Why would you pay hundreds of $$$ for SEO and SPY tools when you can have 65+ tools for $27 or $47/ month? We have a promo deal now - only for the next 20 customers. Hurry! Very limited time deal! https://spytools.win/ P.S. This email is not monitored, so please don't reply to it. Contact us at: https://spytools.win/
Lesli
12/03/2019
Good day I just checked out your website oficinajove.cat and wanted to find out if you need help getting Quality Organic Traffic that Buy From You? I have many types of promotions for you, read the instructions carefully and choose what metotope is best for you ... 1. ORGANIC TRAFFIC -> I Will Provide Organic Traffic By Keyword From Google, Bing, Yahoo, Low Bounce Rate !! 2. TRAFFIC THAT CONVERTS -> I Will Search Sites & Ask The Administrators If Is Interested In Your Offer !! 3. YOUTUBE VIEWS -> I Will Promote Your Youtube Video, You Get Youtube Views !! SEE ALL HERE ==> http://bit.ly/Promote_Your_Business_Efficiently Do not forget to read Review to convince you ! Regards, AxyyKo UNSUBSCRIBE or REPORT SPAM ATTENTION SEND: oficinajove.cat , not email address here ==> your-site@myself.com
Jonah
17/03/2019
Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at oficinajove.cat promoted as a resource on our blog alychidesign.com ? We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well . If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know. Thanks, Aly
Aly
18/03/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!