Càpsula formativa: ESTADES AMB COMPROMÍS SOCIAL

T'agradaria viure una experiència de cooperació aquest estiu?

Vols conèixer l'experiència de joves que han participat en projectes de cooperació en diferents països? Quins són els reptes amb els quals et pots trobar? Què cal tenir en compte abans de marxar? Quines són les tasques de les persones què hi participen? Quines entitats ofereixen aquests programes? És cert tot allò que ens han explicat o hi ha estereotips i tòpics sobre aquests viatges?

Divendres 29 de març a les 19 h a l'Oficina Jove del Solsonès podràs conèixer l'experiència de les participants.

Confirma la teva assistència enviant un correu a solsones@oficinajove.cat

 

 

Descripció de la sessió:

Introducció:

Obrirem l'acte amb una breu introducció per a conèixer les diferents propostes i entitats que realitzen aquests programes.

Experiències:

Podràs conèixer l'experiència de dues joves que van decidir gaudir del seu estiu fent una acció de cooperació a un altre país:

L'associació Trenkalòs gestiona "L'ESCOLA DELS BALCANS". És un programa integral de formació i d'introducció als conflictes bèl·lics i a la cooperació internacional a partir de la seva participació activa (estada d'estiu) en el projecte de cooperació amb Bòsnia (Dobro dosli-Benvinguts).

Aquí trobareu més informació sobre l'entitat:www.trenkalos.cat/

El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l'actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

Aquí trobareu més informació sobre l'entitat:www.setem.org

I després què?

L'associació Solsonès Obert al Món clourà l'acte explicant les accions que desenvolupen al territori des de l'entitat per a sensibilitzar sobre la creixent desigualtat Nord-Sud i les seves causes.

Aquí trobareu més informació sobre l'entitat: www.som.solsonae.cat

 
 
Comentaris
Thanks so much for providing individuals with remarkably special chance to read articles and blog posts from this web site. It's always very pleasant plus full of a good time for me personally and my office co-workers to search your website really thrice in 7 days to read through the new guides you have got. And lastly, I am also certainly happy considering the wonderful solutions you give. Some 2 facts on this page are certainly the most suitable I've ever had. <a href="http://www.jordan12.us.com" >jordan shoes</a> [url=http://www.jordan12.us.com]jordan shoes[/url]
jordan shoes
16/05/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Curs de premonitor/a d'educació en el lleure a Mataró

El 5 de juny s’obren inscripcions per al curs d’estiu de premonitor/a de lleure educatiu que es realitzarà a l’Espai Jove de Cerdanyola (Passeig ...

curs de monitor/a de lleure

FORMA’T COM A MONITOR/A DE LLEURE AQUEST JULIOL!

ESTRENA OBRA DEL GRUP DE TEATRE

ESTRENA ESPECTACLE DEL GRUP DE TEATRE DE L'OFICINA JOVE "MES ENLLÀ DELS LLIBRES"

DIA DE L'ORGULL FRIKI

Rol, mons fantàstics, jocs de cartes, miniatures, wargames, Star Wars, jocs de taula, concursos de Cosplay, Torneig de Tekken...

TALLER DE DANSES URBANES

T'AGRADA MOURE'T?? TENS RITME??