Beques Fundació "La Caixa" per estudis postuniversitaris

OFICINA JOVE GARRAF 2017 Novembre 09
Ja es poden sol·licitar les beques pel proper curs, per estudis de postgrau en universitats d'Europa, Amèrica o Àsia

L'Obra Social "la Caixa" convoca beques internacionals i nacionals per cursar estudis de postgrau a Europa, a l'Amèrica del Nord i la zona d'Àsia-Pacífic, i estudis de doctorat i postdoctorat a Espanya.

55 beques per cursar estudis de postgrau en universitats de l'Amèrica del Nord (Estats Units o Canadà) i en universitats de la zona d'Àsia-Pacífic (Austràlia, Corea del Sud, Índia, Japó, Singapur i Xina). Més informació.

65 beques per cursar estudis de postgrau en universitats o centres d'ensenyament superior de països de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), tret d'Espanya, per al qual ja s'ofereix una convocatòria específica. Més informació.

L'Obra Social "la Caixa" convoca 20 beques per cursar un doctorat en universitats o centres de recerca espanyols. Més informació.

INPhINIT és un nou programa de beques de doctorat que contracta 57 joves investigadors de totes les nacionalitats, als quals s’ofereix un contracte laboral de 3 anys per a la realització del doctorat. Més informació.

El nou programa de beques de postdoctorat Junior Leader ”la Caixa” està destinat a la contractació d’investigadors excel·lents, de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol en qualsevol temàtica. Promogut per l’Obra Social ”la Caixa”, aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a Espanya i donar suport als millors talents científics, als quals se’ls ofereix un entorn atractiu i competitiu en què dur a terme una recerca d’excel·lència. Més informació.

Consulta a cada convocatòria els requisits i terminis.

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Obertes les incripcions per participar a la rua de carnestoltes

Inscripció prèvia abans de divendres 2 de Febrer

Exposició "A dues veus" a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró

Des del dilluns, 15 de gener de 2018 fins al dimarts, 30 de gener de 2018

Exposició "A dues veus. Retrats de conversa en català"

Des del dijous, 28 de desembre de 2017 fins al diumenge, 14 de gener de 2018 al Centre Cultural Calisay (Arenys de Mar)

Facciamo due chiacchiere

Trobada literària

GARANTIA JUVENIL: "Tardes amb Garantia" i "Registra't"

Des del desembre del 2016, l’Oficina Jove de Calàbria i altres PIJ de la ciutat t’oferim sessions grupals d’inscripció al programa europeu de ...