ATREVEIX-TE !

Famílies sense armaris. Com acollir la diversitat sexual i de gènere dels nostres fills i filles.

El dia 28 de febrer, a les 18:00h, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell juntament amb l'Institut Aubenç d'Oliana i el Servei d'Atenció Integral a persones LGTBIQ+ de la comarca, organitzen el taller ''Famílies sense armaris''.

El taller, facilitat per l'associació Colors de Ponent, està adreçada a famílies d'Oliana i d'arreu de la comarca, interessades a aprendre a com acollir la diversitat sexual i de gènere dels seus fills i filles. El mateix dia, també tindran lloc dos tallers més: ''Mira en colors'' i ''Bullying LGTBIfòbic'', els quals ofereixen eines i estratègies de prevenció, detecció i intervenció al professorat del centre. 

Tots els tallers que es duran a terme s'emmarquen en el pla de coeducació ''Atreveix-te!'' organitzat des de l'Oficina Jove i l'Institut Aubenç d'Oliana, amb el suport de l'Ajuntament d'Oliana, la Direcció General de Joventut i la Direcció General d'Igualtat. La finalitat del pla de coeducació és educar en perspectiva de gènere i afavorir la igualtat d'oportunitats de l'alumnat. 

Inscripcions a: salut.alturgell@oficinajove.cat

 

Comentaris
Hi guys I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going. Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list. I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation. What else would you recommend I do to make my vape shop a success? I really appreciate your time and look forward to hearing from you. Kind regards George
George
10/02/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil

OFICINA JOVE DEL BAGES 13 Febrer 2019

Xerrada: Internet segura

Com podem navegar per la xarxa de forma segura?... Vine a informar-te!

Caminada popular "A l'Alt Camp caminem per la igualtat"

El pròxim 10 de març el Consell Comarcal de l'Alt Camp organitza una caminada popular en motiu del Dia Internacional de les Dones