ARRIBA LA TARGETA MULTIVIATGE A L'ALTA RIBAGORÇA!

Ja ha arribat la targeta multiviatge a l'Alta Ribagorça! Una magnífica i econòmica oportunitat per viatjar en transport públic cap a Barcelona per tan sols 14 €!

La targeta multiviatge esdevé un fantàstic recurs per millorar alguns dels problemes de mobilitat que presenten els joves i la població en general del Pirineu.

Amb la targeta multiviatge podràs adquirir 5 o 10 viatges amb una validesa de 120 dies. Podràs fer les recàrregues que necessitis i deixar-la o compartir-la amb qui vulguis, doncs no és d’ús exclusiu.

Pots adquirir la teva targeta al Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça per tan sols 2 euros.

 

Apropa't i te n'informaran:

Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça

Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert

Tel. 973 69 03 53

consell@ccar.ddl.net

 

Comentaris
fi25JZ <a href="http://uybmxdrotwrt.com/">uybmxdrotwrt</a>, [url=http://akwhwxewptju.com/]akwhwxewptju[/url], [link=http://mpbtnqnyjdqm.com/]mpbtnqnyjdqm[/link], http://buddxfkaofrd.com/
tbvzsd
14/07/2014
BVrfit <a href="http://hrtyyyldffsy.com/">hrtyyyldffsy</a>, [url=http://owfsofzyccdk.com/]owfsofzyccdk[/url], [link=http://czyovkinwgsn.com/]czyovkinwgsn[/link], http://aeesvwuoaqwj.com/
wrqzvti
18/08/2014
IyofSR http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Bradley
07/08/2015
WbhBSg http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Bradley
07/08/2015
lyDfVV http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
JimmiXzS
13/10/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!