Aprofita l'estiu a Mataró!

Durant les vacances escolars i amb el suport de l’Ajuntament s’organitzen activitats d’oci i lleure: casals d’estiu, teatre, piscina, robòtica, formacions en el lleure i tallers per a infants i joves.

Pots veure la informació detallada de totes les activitats a la programació d'estiu
 

Des de l'Oficina Jove del Maresme -  Sidral organitzem els següents cursos:

Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil: és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en activitats de lleure, i que els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció al es mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 

 • Requisits per participar-hi: Tenir com a mínim 18 anys el primer dia del curs
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica: 100h presencials (en l’horari establert) + 50h a distància

Part pràctica: 160h de pràctiques (un cop realitzada la part teòrica) + elaboració d’una memòria.

 • Dies i horari de la part teòrica presencial: Del 26 de juny al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.
 • Lloc on s’impartirà el curs: Centre Cívic Cabot i Barba
 • Preu per alumne:  185€
 • Inscripció: de forma presencial a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 6 al 21 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal portar una fotocòpia del DNI i una fotografia de mida carnet de l’alumne. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents. La inscripció quedarà finalitzada un cop l’alumne entregui el comprovant del banc assegurant que ha realitzat la transferència.
 • Escola Formadora:  Quiralia

 

Premonitors/es en activitats de lleure: per aprendre les funcions bàsiques d’un monitor/a, jocs, dinàmiques, tallers i molts altres recursos de caràcter educatiu que els seran útils per a la intervenció socioeducativa. Aquest curs de caràcter pràctic, també inclourà classes teòriques centrades en les funcions dels monitors, les responsabilitats i la importància de l’educació en el lleure.

 • Requisits per participar-hi: Joves entre 15 i 17 anys (han de tenir com a mínim 15 anys el primer dia del curs) de Mataró
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica: 25h presencials

Part pràctica: 20h de pràctiques

 • Dies i horari de la part teòrica presencial: del 3 al 7 de juliol (De dilluns a divendres)
  Torn Matí: de 9 a 14h al Centre Cívic Cabot i Barba (Pl.Miquel Biada, 5, Mataró) 
  Torn Tarda: de 15 a 20h al Centre Cívic Pla d’en Boet  (C. Juan Sebastian Elcano,6 , Mataró)
 • Dies i horari de la part pràctica:   del 11 al 21 de juliol (lloc i horari a concretar amb l’escola formadora)
 • Preu per alumne: Gratuït
 • Inscripció: de forma presencials a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 6 al 21 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal venir acompanyat per una persona major d’edat, caldrà entregar una fotocòpia del DNI de l’alumne i de la persona major d’edat. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents.
 • Escola Formadora: Fundació Pere Tarrés

 

CIATE, curs d’iniciació a tècnic/a d’esport base: és una primera aproximació al món de l’esport. Els continguts que s’hi treballen estan relacionats amb els àmbits de l’activitat física, la salut (les lesions esportives i els primers auxilis), la psicologia, la pedagogia i l’educació.

 

 • Requisits per participar-hi: Per persones joves a partir de 16, com a mínim el primer dia del curs
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica 15h  

Part pràctica 30h

 • Calendari de la part teòrica: del 3 al 7 de juliol, de 9.30 a 13h al Centre Cívic Espai Gatassa (C. Josep Montserrat Cuadrada, 1, Mataró)
 • Calendari de la part pràctica: del 10 al 21 de juliol, de 9h a 12h a l’Escola Tomàs Viñas (Pg. Ramón Berenguer III, 130, Mataró)
 • Preu per alumne: 75€
 • Inscripció: de forma presencials a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 6 al 21 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal portar una fotocòpia del DNI de l’alumne i fotocòpia de la targeta sanitària, en el cas de ser menor d’edat caldrà venir presencialment amb una persona major d’edat i portar també la fotocòpia del DNI. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents. La inscripció quedarà finalitzada un cop l’alumne entregui el comprovant del banc assegurant que ha realitzat la transferència.
 • Escola Formadora: CEM -  Consell Esportiu del Maresme

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Sant Joan a Mataró 2017

Celebra Sant Joan divendres 23 de juny a partir de les 18.30 h amb la Flama del Canigó i celebrant les revetlles amb sopars populars a diferents espais ...

Sortida "Scape Room"

A Can Martinet han organitzat una sortida sota el nom "Scape Room" el proper dissabte 10 de juny a Barcelona

S'obren les inscripcions per als cursos de lleure d'estiu 2017

L'Oficina Jove del Maresme - Sidral ha programat els pròxims cursos de lleure. Les inscripcions ja estan obertes!

Inscripcions obertes al taller d'andròmines

Can Martinet organitza aquest taller per a construir la teva andròmina i participar a la Festa Major de Cabrera de Mar

Dues formacions de l'Oficina Jove, reconegudes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat

El Curs de trastorns específics del llenguatge i el Curs d'estimulació multisensorial, han obtingut el reconeixement per part de la Generalitat i passen ...