ACTIVITATS CASTANYADA 2019

T'ATREVEIXES??

Dimecres 30 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, amb la projecció del film Julia Ist a Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell. Aquesta sessió de cinema també s’emmarca en la programació Time to Move, organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Entrada gratuïta.

En plena celebració de la festa de la Castanyada i la festivitat de Tots Sants, la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà novament l’activitat ‘Sala dels Horrors’, a càrrec dels Diables de l’Alt Urgell. La ‘Sala dels Horrors’ obrirà les seves portes divendres 31 d’octubre, de nou a dotze de la nit, i divendres 1 i dissabte 2 de novembre, de set del vespre a onze de la nit. El preu de l’entrada és de 2 euros.

Divendres 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, Cinemes Guiu projectarà a les vuit del vespre la pel·lícula de terror Annabelle 3 Viene a casa. Aquesta sessió de cinema de terror s’adreça a joves a partir de 12 anys. El preu de l’entrada és de 3,5 euros. Aquesta activitat està organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Entre altres activitats per a infants...

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Les Borges analitza com funcionen les violències sexuals en els espais festius per a eradicar-les

L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme un procés de recol·lecció d’informació sobre el funcionament de les violències sexuals ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.

Taller "Embolicat Zero Waste"

A les portes del nadal amb tants regals a fer, fes-li un cop de mà al medi ambient evitant el paper i generar residus. L'embolcall és el vestit del ...