Acreditació econòmica MATRC i Beca EQUITAT curs acadèmic 2018-2019

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Juliol 05
Per al curs acadèmic 2018-2019 s’ha implementat un únic formulari per a sol·licitar l’Acreditació de caràcter econòmic (MATRC), per matricular-se com a becari/ària condicional, i l’Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT)

 

El formulari de sol·licitud és únic i permet sol·licitar:

  • L'acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat per a la minoració del preu públic dels crèdits dels estudis universitaris. (Procediment EQUITAT).
  • L'acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de poder formalitzar la matrícula amb la condició de becari/becària condicional. (Procediment MATRC).

La persona sol·licitant haurà de formalitzar la sol·licitud d'acord amb el model normalitzat per via electrònica a través de la web de  "Tràmits gencat".

Requisits comuns

  1. Complir els requisits de renda i patrimoni familiar descrits a l'apartat IV de la convocatòria.

Requisits específics EQUITAT

  1. Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol estat membre de la Unió Europea. En el cas de ciutadans de la Unió o dels seus familiars, beneficiaris dels drets de lliure circulació i residència, han de tenir la condició de residents permanents o acreditar ser treballadors per compte propi o d'altri.

En el cas d'estudiants no comunitaris, s'aplica el que es disposa en la normativa sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social.

Els requisits s'han de complir a data 31 de desembre de 2017.

  1. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de grau i estiguin en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.
  2. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de màster habilitant i estiguin  en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.

El termini de presentació de sol·licituds és del 5 de juliol al 15 d'octubre 2018.

Instruccions formulari Acreditació econòmica (MATRC) i beques Equitat

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

CONCURS D'INSTAGRAM ESTIU JOVE 2018

Aquest estiu comparteix les teves fotografies divertides, artístiques o originals participant al concurs d'Instagram estiu jove 2018. Guanya dues entrades ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 20 Juliol 2018

Certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra

Convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) i de l’Institut ...