Accés a ensenyaments artístics superiors

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Juliol 19
Si vols accedir als ensenyaments artístics superiors, però no tens el títol de batxiller, ara et pots presentar a la convocatòria extraordinària de la prova d?accés. Tens fins el 29 de juliol per realitzar la inscripció.
Per accedir en el curs 2010-2011 a qualsevol dels ensenyaments artístics superiors adaptats a l’espai europeu d’educació superior cal superar una prova específica. Tens fins el 29 de juliol per realitzar la inscripció, que es pot fer en línia. Un cop realitzada has d’estar atent a la llista provisional de persones admeses que és farà pública l’1 de setembre. Finalment, la prova d’accés tindrà lloc el 7 de setembre a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya, al carrer d'Aiguablava, 109-113, de Barcelona.

+info.
Comentaris
WUeKtb <a href="http://dtfilojlhkfu.com/">dtfilojlhkfu</a>, [url=http://ptrnilqebwqt.com/]ptrnilqebwqt[/url], [link=http://qlnrlrsntqqv.com/]qlnrlrsntqqv[/link], http://wsxhhjrhiefr.com/
gluloa
20/11/2014

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!