A l’OJB #femtec!

OFICINA JOVE DEL BAGES 2016 Desembre 15
Des de l’Oficina del Pla Jove ( Diputació de Barcelona) ens han ofert la possibilitat de fer amb els nostres joves un taller amb la metodologia fem tec!

La metodologia fem tec! Té com a característiques el reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació dels i les joves. Es basa en la importància del joc com a element rellevant en la socialització i la inclusió dels joves i també promou l’experimentació entorn d’un centre d’interès atractiu per als joves, afavorint el plaer de la descoberta com a motor per a l’aprenentatge (capacitats, actituds, valors...).

El taller que ha dut a càrrec Maria Navarrete era : No estic sol/a ha estat tot un èxit entre els i les joves participants, els quals han pogut aprofundir d’una manera distesa sobre diversos temes: el sentit de la vida, les emocions que genera fer-se adult i de com encaixen ells com a joves dins la societat, de com es reconeixen com a individus dins l’entorn social.

L’experiència ha estat molt enriquidora i els usuaris han quedat molt satisfets.
Gràcies Maria!

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE GARRAF 13 Juliol 2018

Premis Recerca Jove per fomentar l'esperit científic del jovent (PRJ 2018)

Del 10 de juliol fins el 4 d'octubre de 2018

Butlletí Va de Joves de mes de Juny

Consulta totes les notícies més joves d'aquest mes.

OFICINA JOVE DEL MARESME 11 Juliol 2018

Campanya "Juntes renovem l'ideari garbitenc"

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors de l'esplai Garbí va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i va acordar fer-ho de forma participativa ...