A l’OJB #femtec!

OFICINA JOVE DEL BAGES 2016 Desembre 15
Des de l’Oficina del Pla Jove ( Diputació de Barcelona) ens han ofert la possibilitat de fer amb els nostres joves un taller amb la metodologia fem tec!

La metodologia fem tec! Té com a característiques el reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació dels i les joves. Es basa en la importància del joc com a element rellevant en la socialització i la inclusió dels joves i també promou l’experimentació entorn d’un centre d’interès atractiu per als joves, afavorint el plaer de la descoberta com a motor per a l’aprenentatge (capacitats, actituds, valors...).

El taller que ha dut a càrrec Maria Navarrete era : No estic sol/a ha estat tot un èxit entre els i les joves participants, els quals han pogut aprofundir d’una manera distesa sobre diversos temes: el sentit de la vida, les emocions que genera fer-se adult i de com encaixen ells com a joves dins la societat, de com es reconeixen com a individus dins l’entorn social.

L’experiència ha estat molt enriquidora i els usuaris han quedat molt satisfets.
Gràcies Maria!

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.