9ª TROBADA D'ENTITATS JUVENILS

VINE A CONEIXER LES ENTITATS JUVENILS DE LA NOSTRA COMARCA MENTRE DISFRUTEM D'UNA BATUKADA, SOPEM I ESCOLTEM UNS CONCERTS.

El proper dia 20 d'octubre a partir de les 20.00h, a la Plaça Catalunya de Figueres, us esperem les entitats juvenils de la nostra comarca per tal que les conegueu.

A més aquest any ens acompanyen els joves del Triangle Jove amb els que farem un sopar de germanor, acompanyat d'una batukada i uns concerts per acabar la trobada.

Vinga!! Anima't i vine!!

 

Organitza l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres.

Comentaris
Hello I would like to invite you to join Sweaty Quid, a UK freelance site where you can buy and sell all types of services ranging from guest posts, backlinks, design work, content writing, video production, website design and much more. Sweaty Quid is a very inclusive marketplace that allows all business niches including restricted ones. Sweaty Quid focuses only on quality freelancers through its rigorous seller vetting procedure. It is free to register and sell. Click here to register: https://sweatyquid.com
Ekaterina
27/10/2018

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!