8 de març, dia de la dona

OFICINA JOVE DEL BAGES 2018 Març 07
L’Oficina Jove del Bages dur a terme una permanència per conscienciar als joves del paper de la dona en la societat actual

La dinàmica s’ha dut  a terme del 05 al 09 de març als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

L’activitat consisteix en una dinàmica on  els i les joves hauran d’identificar si  les tasques domèstiques o les situacions quotidianes que se’ls hi plantegen són executades per homes o per dones en la seva realitat actual.

Les diferents tasques i situacions estan representades per imatges i els i lesjoves disposaran d’unes icones identificatives amb els símbols del sexe femení/masculí per a poder dir si unes tasques són executades per un sexe o per l’altre.

Amb aquesta intervenció es pretén :

  • Commemorar el dia de la dona treballadora.
  • Conscienciar de la desigualtat de gènere en tots els seus àmbits, com també de les seves repercussions.
  • Convidar a l’esperit crític i la reflexió de la qüestió.
  • Fomentar la igualtat de gènere.

La participació en el Campus universitari ha estat d’una trentena de joves i molt més elevada ens les centres educatius de secundària amb uns 150 participants.

Des de l’Oficina una any més volem col·laborar amb aquesta acció i posar de manifest que  corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom.

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=