8 de març, dia de la dona

OFICINA JOVE DEL BAGES 2017 Març 08
El dia internacional de les dones es celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l' Organització de les Nacions Unides ( l’ONU).

És un dia aprofitat tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes. Aquest dia commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l'home al camp del treball, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general.

 

Un any més des de l’Oficina Jove del Bages ens afegim a la campanya, aquest any amb #corretgimladesigualtat, i ho fem amb una dinàmica als punt al pati i al punt al campus.

La dinàmica està pensada per fer reflexionar quin rol té la dona dins la societat i concretament en les tasques domèstiques. Volem col·laborar amb aquesta acció i posar de manifest que  corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom.

Corregim la desigualtat:

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/commemoracions/dia_internacional_dones/Campanya-Corregim-la-desigualtat/

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.